Sektörel Arama Konferansı

Ekleme Tarihi 23.12.2023

İş ve İnşaat Makineleri Kümelenmesi (İŞİM) 2023 Bilgilendirme Toplantısı ve Sektörel Arama Konferansı OSTİM OSB Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
İŞİM Koordinatörü Fevzi Gökalp, 2023 yılı faaliyetlerini paylaştı.
İŞİM Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ayşe Saraçoğlu, küme olarak firmalar arasındaki iş birliğini artırarak, stratejik iş birliği seviyesine yükseltmeye odaklandıklarını vurguladı.
Arama konferansı ile OSTİM’den modern yönetim teknikleri ile kalite standartlarına uygun üretim yapan koordinasyon içerisinde birkaç bütünleşik firma çıkartmayı hedeflediklerini vurgulayan Saraçoğlu, "Bu bölgemiz sanayisinin başarısı olacağı gibi aynı zamanda uluslararası etkinliğimizi ve rekabet avantajımızı da ortaya koyacak, müşterilerimiz dahil tüm işletmelerimiz kazanan tarafta yer alacaktır." dedi.
OSTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, İŞİM'in OSTİM'de ilk kurulan kümelenme olarak önemli bir yeri olduğunu vurguladı. Aydın, OSTİM'in karşılık beklemeden kümeleri desteklediğini söyledi.
İŞİM Yönetim Kurulu Üyesi Fuar Komitesi Başkanı Yeliz Özkaraoğlu, 2024 yılında dünya genelinde düzenlenmesi planlanan sektörel fuarlar hakkında bilgi verdi.
İŞİM üyesi Serdar Plastik Sanayi ve Ticaret A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Tütek'in de konuk konuşmacı olarak, verimlilik, yalın üretim ve dönüşüm konularında şirketinde hayata geçirdiği uygulama örnekleriyle bilgi verdi. Tütek, "Maliyetlerimizi düşürüp, ürün satış fiyatlarınızı artırmalıyız ve bunu hep birlikte yapabilirsek başarılı olacağız." dedi.
Konuşmaların ardından, OSTİM Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünsal Sığrı'nın moderatörlüğünde Sektörel Arama Konferansı gerçekleştirildi.

İlgili Görseller