GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ TALEBİ

Değerli Üyemiz;

Paydaşımız olan Gazi Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun "İş Yeri Uygulaması Eğitimi" dersi kapsamında sizlerin firmalarında değerlendirilmek üzere tam zamanlı çalışacak, uygulama becerisi yüksek ve nitelikli öğrenciler yetiştirmek amacıyla bir eğitim modeli bulunmaktadır. Bu eğitim modeli doğrultusunda meslek yüksekokulu öğrencileri, 4 dönemlik eğitim sürelerinin 3 dönemini üniversitede, 1 dönemini ise iş yerlerinde (3+1) tamamlayacaklardır. Bu model bir iş yeri eğitimi dersidir, staj değildir.

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz döneminde 14 haftalık (23 Eylül-31 Aralık 2024 tarihleri arasında) "İş Yeri Eğitimi" dersi kapsamında firmanızda değerlendirmek istediğiniz öğrenci sayısı ve programını, akademik takvim başlamadan önce 16 Ağustos 2024 tarihine kadar bildirilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.

Meslek Yüksekokulumuzda Eğitim Öğretim Verilen Programlar
Elektrik ve Enerji
Elektronik Teknolojisi
Mekatronik
Kimya Teknolojisi
Kaynak Teknolojisi
Makine
Kalıpçılık
Polimer Teknolojisi
Tasarım


BİLGİLENDİRME: Eğitim süresi içerisinde öğrencinin sigortası Gazi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu tarafından yapılacaktır. Süre 14 haftadır. Asgari ücretin 1/3'ini firma ödeyecektir. Firma, maaş ödemiş olduğuna dair dekontları Gazi Üniversitesi Meslek Yüksekokuluna ilettiği takdirde 2025'e kadar ödenen paranın %70'i firmaya iade edilecektir. 

Başvuru: info@isim.org.tr  Whatsapp: 05309306990

Not: Hangi bölümden kaç öğrenci talebiniz olduğunu belirtiniz.